Business club

De Business Club van WTC Rotterdam is hét netwerkplatform in de regio Rotterdam.

Let’s Do Business!

Ben je ondernemer en wil je graag netwerken in het zakelijke hart van Rotterdam? Dan ben je bij de Business Club van WTC Rotterdam aan het juiste adres. Tijdens onze events komen zowel regionaal, nationaal en internationaal zakendoen en de Rotterdamse actualiteit én samenwerking aan bod. Iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten, ook wanneer je geen huurder bent bij WTC. Kom gerust eens langs om kennis te maken en het diverse karakter van de business club zelf te ervaren.

  • Toegang tot wereldwijd netwerk van 330 WTC’s
  • Vrijblijvend kennismaken
  • Rotterdamse actualiteit én samenwerking

Ook lid worden?

Een jaarlidmaatschap van WTC Rotterdam Business Club kost € 299,- exclusief BTW per jaar. Je bent natuurlijk van harte welkom om eerst een keer vrijblijvend kennis te komen maken. Wil je met jouw organisatie extra opvallen? Vraag dan naar onze privileged memberships. Sluit je een jaarlidmaatschap af, dan ontvang je de eerste drie maanden gratis.

Contact

Voor meer informatie over de WTC Rotterdam Business Club neem je contact op met onze servicedesk via telefoonnummer +31 (0)10-405 41 00 of mail je naar businessclub@wtcrotterdam.com.
Onze bestuursleden staan graag voor je klaar:

Kom in contact met WTC Rotterdam Business Club