Nieuws

Dit ben ik - een krachtige fototentoonstelling in het WTC

Jaarlijks zijn er twee miljoen slachtoffers van commerciële seksuele uitbuiting. Nederlandse fotografe Marieke van der Velden heeft in Thailand twee tehuizen voor deze slachtoffers bezocht en heeft geluisterd naar hun verhalen. De meisjes vertelden haar wat het voor hen betekent om, met dank aan de steun die zij ontvangen van de Down to Zero Alliance, te werken aan hun toekomst. De Down to Zero Alliance is een gezamenlijk project van Terre des Hommes Netherlands, Plan International Netherlands, Defence for Children – ECPAT, Free a Girl en ICCO Cooperation. Marieke vroeg de kinderen om een zelfportret te tekenen of een tekening te maken van de persoon die zij zouden willen worden. Achter de veiligheid van een afscherming werden daarna hun fotoportretten gemaakt. WTC Rotterdam is een groot voorstander van teruggeven en steunt daarom dit internationale foto project. We hebben de WTC Art Gallery vijf weken lang gratis ter beschikking gesteld voor deze indrukwekkende fototentoonstelling. 

Het laatste nieuws

Maatregelen WTC Rotterdam betreffende coronavirus

Maatregelen WTC Rotterdam betreffende coronavirus

Opnieuw is zondagmiddag tijdens een persconferentie van de overheid aangekondigd dat de corona maatregelen in het hele land wederom zijn aangepast en aange

World Trade Center Rotterdam opent hotel met 168 kamers

World Trade Center Rotterdam opent hotel met 168 kamers

Voormalige kantoorruimtes transformeren tot internationale hotelervaring

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Hoofdentree ondergaat grote transformatie - Together we create a way up

Het masterplan van de verbouwing van World Trade Center Rotterdam bestaat uit een aantal grote deelplannen. Twee hiervan zijn in volle gang.