Kantoorruimtes

Huur grote, moderne kantoorruimte in WTC Rotterdam. Bij ons heb je 24/7 toegang, mooi uitzicht en we bieden uitgebreide faciliteiten& Services.

Wanneer je Rotterdamse kantoorruimte echt goed moet zijn…

Zit je goed bij WTC Rotterdam! We bieden moderne kantoren en kantoorunits aan van 85 m² tot 2.400 m² in een bruisende, internationale omgeving. Werk in een monumentale ruimte of een huur juist een gerenoveerd kantoor met uitzicht op de Maas, de haven of de stad. WTC Rotterdam verhuurt aan bedrijven uit verschillende branches en we bieden je een breed scala aan services aan. Maak gebruik van onze vergaderruimtes, ga binnenkort sporten bij onze inhouse city gym, geniet van onze horeca, kijk kunst in onze Art Gallery en winkel aan de Coolsingel of de Meent.

  • Een schitterend uitzicht
  • Uitgebreide faciliteiten en services
  • Voldoende parkeerruimte in onze twee garages
Ik geef je graag een uitgebreide bezichtiging door WTC Rotterdam
Eveline Steenbergen Managing Director
Eveline Steenbergen

Ontdek het WTC-Gebouw

Filteren

Filter op uw wensen

WTC Noord
  • WTC Noord
  • WTC Oost
  • WTC Zuid
  • WTC West

Onze huurders aan het woord

Afbeelding
Fakton
“Onze oprichter, Wim Rust, uitvinder van de Spaarhypotheek, woonde en werkte altijd al in Rotterdam. De Rotterdamse mentaliteit past dan ook erg goed bij Fakton. We houden ervan om de mouwen op te stropen, we gaan voor een resultaatgerichte werkwijze. Het is een houding die we bij WTC Rotterdam veel tegenkomen en dus past deze plek bij ons. Bovendien zien we vanaf de 22e verdieping letterlijk hoe het vastgoed zich ontwikkelt. De mooie uitstraling en dynamiek van WTC Rotterdam, maken het plaatje compleet.”
Author
Jimmy Kools Partner & CFO Consultancy - Fakton
Afbeelding
Lloyds

“We hebben in samenwerking met WTC Rotterdam een insurance floor opgezet. Het WTC is een professionele organisatie met een gezonde ambitie om zaken voor elkaar te krijgen. Precies die attitude, sluit goed op ons aan. Vanaf het begin is er dan ook al een let’s do this’ houding vanuit ons richting WTC Rotterdam en vice versa. De verzekeringsvloer die we samen hebben ingericht op de 20e is inmiddels volledig bezet en er wordt steeds vaker daadwerkelijk zaken gedaan. Uiteraard is dát de reden waarom we hier zijn! WTC Rotterdam verrijkt.”

Author
Ralph van Helden Benelux Regional Manager - Lloyds
Afbeelding
HBO Young Professionals (HYP) / AXS Logistiek / AXS Office

"Als personeelsbemiddelaar is het belangrijk om een kantoor te hebben op een plek die goed bereikbaar is, een plek die mensen kennen. Het WTC is zo’n plek! Bovendien vinden we bij het WTC veel andere ondernemers om ons heen en dat creëert een dynamische sfeer. Het WTC beweegt en ontwikkelt en dat resulteert in een positieve energie die goed aansluit op ons eigen bedrijf.  We merken dan ook dat kandidaten, wanneer ze ons kantoor hebben gezien, vaak vragen of we ook intern mogelijkheden voor ze hebben. Dat ligt natuurlijk aan onze eigen mensen en branding, maar de omgeving van het WTC speelt hierin naar mijn idee ook absoluut een rol!"


Author
Patricia van Wordragen Commercieel Directeur - HBO Young Professionals (HYP) / AXS Logistiek / AXS Office
Afbeelding
Lead Today
“Lead Today is in WTC begonnen met één bureau. Inmiddels zitten we al in ons vierde kantoor. Het WTC is een representatieve plek van waaruit we iedere dag opnieuw met veel plezier uitkijken over Rotterdam. Het is heerlijk om naar buiten te kunnen lopen en nagenoeg iedere winkel en horecazaak binnen handbereik te hebben. Klanten komen dan ook graag naar ons toe en dat scheelt ons met regelmaat reistijd. Ook handig: Binnen WTC kun je intern verhuizen wanneer dat nodig is. Fijn voor een snelgroeiend bedrijf als Lead Today. Naar mijn mening staat geen enkel ander pand in Rotterdam op zo’n unieke plek in de stad én heeft het de huurders ook nog eens zoveel diensten te bieden.”

Author
Robert de Boer Eigenaar - Lead Today

Daarom kies je voor WTC Rotterdam

320
WTC-Locaties wereldwijd
90
Landen
750.000
Ondernemers wereldwijd
1
Wereldwijd netwerk

Plan een bezichtiging