Business center

Voor start-ups en MKB’ers bieden we flexibele werkplekken en kantoorruimtes aan, tot wel 85 m². Dit is inclusief 24/7 toegang en een bemande receptie tijdens kantooruren.

Kantoorruimte voor MKB’ers te huur in WTC Rotterdam

Wanneer jij als MKB’er of start-up op zoek bent naar een plek om je bedrijf onder te brengen, zit je bij WTC Rotterdam goed. We bieden diverse kwalitatieve flexplekken en kantoorruimtes aan tot 85 m² in ons Business Center.

Onze ruimtes zijn representatief en van alle gemakken voorzien. En naast de gehuurde plek, heb je bij ons een professionele ruimte tot je beschikking waar je kunt werken en/of vergaderen.

Sluit je een abonnement af met meerdere partijen? Dan kun je rekenen op een fijne korting. En met het Business Spot Unlimited abonnement is er ook altijd een werkplek in WTC Den Haag voor je beschikbaar.

 • 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang
 • Bemande receptie tijdens kantooruren
 • Altijd voldoende parkeerplaatsen
 • Ook werkplek in WTC Den Haag met het Business Spot Unlimited abonnement
Ik maak graag een afspraak met je
Jeroen Redder Manager Business Center
Jeroen Redder

Vergaderen voor iedereen

Vergaderruimtes

 • Van 1 tot 25 personen
 • Keuze uit 3 verschillende ruimtes
 • Huurders ontvangen korting
Bekijk ons aanbod
1529389219-n7dthr0pi57nzdnih65x7gnpotc9dlyzfxrx4xf7

Convention Center

 • For 1 to 1000 people
 • Zalen op maat ingedeeld
 • Luxe congrescentrum
Neem contact op

Onze huurders aan het woord

Afbeelding
PSA Financials

Het fijne aan WTC Rotterdam is dat je er een eigen kantoor hebt, maar je tegelijkertijd continu onder andere ondernemers bevindt. De sfeer en structuur binnen WTC is heel open en toegankelijk. Daardoor leg je makkelijk contact, worden er regelmatig businesses naar elkaar doorgespeeld en heb je bovendien de kans om gebruik te maken van elkaars expertise. Naast een servicegerichte werkplek met prettige sfeer, goede bereikbaarheid en razendsnel internet zorgt ondernemen bij WTC Rotterdam er ook nog eens voor dat de naamsbekendheid van je bedrijf toeneemt. Zowel onder collega ondernemers als onder potentiële klanten.”

Author
Perry Asmowidjojo Eigenaar - PSA Financials
Afbeelding
MAX HRM

“De professionele receptie, de goede bereikbaarheid, de flexibele meeting rooms, maar vooral ook de vriendelijke mensen die hier werken, maken dat WTC Rotterdam voor MAX HRM een mooie plek is om ons te vestigen. Hier kunnen we snel schakelen en ons concentreren op het uitbouwen van onze business. We werken samen met onder andere de overheid en zorgen ervoor dat bedrijven uit China zich kunnen vestigen in Nederland. Vervolgens helpen we deze bedrijven met expansie. WTC Rotterdam is de perfecte plek om onze doelen na te streven. Bij WTC Rotterdam kunnen we ademen, het groeit met je mee. WTC Rotterdam is meer dan alleen een kantoorgebouw. ” 

Author
Jasmine Chang Eigenaar - MAX HRM
Afbeelding
Quintis Ristie

“Mijn ontvangst bij WTC Rotterdam, inclusief bloemen en taart, was direct al zo warm, dat ik meteen dacht ‘Hier moet ik zijn’. Maar wanneer je er daadwerkelijk werkt, is het een hele fijne plek. Je hebt bij WTC Rotterdam goede toegang tot branchegenoten en komt snel in contact met vakkundige klankborden. De open plekken, open sfeer én de gezamenlijke koffieplek helpen hier ontzettend bij. En ook floormanager Jeroen Redder, die iedereen kent en een goede verbinder is, vervult hierin een mooie taak. Ik vind WTC Rotterdam een inspirerende en ongedwongen plek voor met groeimogelijkheden voor ondernemers die durven!”  

Author
Quintis Ristie Eigenaar - Quintis Ristie
Afbeelding
MijnKassabon
"Een aantal jaar geleden kwam ik op het idee om de kassabonnen te digitaliseren, het begon letterlijk bij een idee en omdat ik zelf geen technische achtergrond heb moest ik hier erg veel onderzoek naar doen. Ik had een plek nodig die vooral ook inspireert, deze vond ik dus na lang zoeken. Ik kwam in contact met de toenmalige Directeur van het business center, toen heette het nog WTConnect onder leiding van Frank Coomans. Ik kwam eerst op gesprek en had niet eens een email adres, geen inschrijving KvK. Oftewel ik begon letterlijk bij nul. Nadat Frank mij de mogelijkheid had geboden om hier te starten is het balletje gaan rollen, tot zover dat Frank een aantal jaar later als investeerder is ingestapt."
Author
Mo Radjab Eigenaar - Mijn Kassabon
Afbeelding
AIPEX

“WTC Rotterdam is voor mij echt thuiskomen. Vroeger werkte ik hier voor een andere partij. Nu mag ik met mijn eigen bedrijf AIPEX in dit historische gebouw zaken doen. AIPEX is een joint venture van Octrooi- en Merkenbureau’s in de belangrijkste Europese landen. We wilden graag een solide plek die past bij onze markt en onze positionering. WTC Rotterdam is voor ons die plek. Met name door de no-nonsense mentaliteit en internationale sfeer. Wat WTC Rotterdam bovendien echt bijzonder maakt, in mijn ogen, is dat het echt in het hart van de stad gesitueerd is. De mix van winkels, horeca en bedrijven zorgt voor een fijne leef- en werksfeer.  

Author
Frank Reijnen Eigenaar - AIPEX
Afbeelding
WE VAT Solutions
"De internationale uitstraling van WTC Rotterdam heeft er voor gezorgd dat we in de eerste instantie een flexplek huurden in het Business Center. Door de jaren heen groeiden we als bedrijf en hadden we vaker de behoefte aan een eigen ruimte om te bellen en overleggen. We kozen er toen voor om uit te breiden en te verhuizen naar een eigen kantoorruimte. Het fijne was dat WTC Rotterdam met ons meedacht, waardoor we uiteindelijk een Business Room hebben genomen. Het is heel fijn om niet van adres te hoeven veranderen als je verhuist binnen WTC Rotterdam. Daarnaast zijn het WTC-netwerk, de internationale uitstraling, de locatie en de Business Services voor ons echt toegevoegde waarden."
Author
Winnie Fung Eigenaar - WE VAT Solutions

Meer ruimte nodig?
Ontdek onze grotere kantoren

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
 • Kantoren van 85 m² tot 2.400 m²
 • 24/7 toegang
 • Met uitzicht over de stad

Maak een afspraak

Brochure WTC Rotterdam

De brochure met meer informatie over onze ruimte, faciliteiten en services.

Download brochure
brochure WTC Den Haag