Events

Bezoek aan World Press Photo Exhibition

De World Press Photo tentoonstelling keert terug naar Rotterdam. De beste nieuwsfoto’s van het jaar zijn van 19 januari t/m 10 februari 2019 te zien in het World Trade Center Rotterdam. WTC Rotterdam is trots op het feit dat de expositie te zien in in het WTC en nodigt huurders en business club members van harte uit om mee te gaan tijdens een bezoek aan de tentoonstelling.

Programma 23 januari 2019

15.30 uur - Verzamelen in De Koffiesalon (gratis kop koffie/thee)

16.00 uur - Start rondleiding / bezoek aan World Press Photo Exhibition

17.00 uur - Bezoek aan People's Business, netwerkborrel in de WTC stand

Over World Press Photo Exhibition

De World Press Photo Exhibition 2018 toont de meest spraakmakende en indrukwekkende persfoto’s van het afgelopen jaar. Naast de tentoonstelling staan er ook interessante lezingen en events op het programma. In april koos de internationale jury uit 73.044 inzendingen van 4.548 fotografen uit 125 landen de foto ‘Venezuela Crisis’ van Reinaldo Schemidt uit Venezuela als winnaar. Hij fotografeerde José Víctor Salazar Balza toen die vlam vatte tijdens gevechten met de oproerpolitie bij een protest tegen president Maduro in Caracas. Uiteraard is de winnende foto in Rotterdam te zien, naast winnaars in andere categorieën als sport, mensen, natuur, milieu en actualiteit. In 2018 kwam de World Press Photo tentoonstelling voor het eerst sinds jaren weer naar Rotterdam. De tentoonstelling maakt onderdeel uit van het programma van Art Rotterdam Week 2019 en wordt mede mogelijk door World Press Photo Foundation, Rotterdam Photo, World Trade Center Rotterdam, Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, Koopgoot Rotterdam en Rotterdam Festivals. Kijk voor meer informatie op www.worldpressphotoexporotterdam.com. 

Locatie:

World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37, Rotterdam (Zaal Staal en WTC Rotterdam Art Gallery)

Aanmelden:

Aanmelden is alléén mogelijk voor iedereen die zijn of haar werkplek in WTC Rotterdam heeft of voor leden van de WTC Rotterdam Business Club. Het bezoek is kosteloos, vol = vol, graag aanmelden via onderstaande link.

Aankomende events

Poëziemiddag in WTC Art Gallery

Poëziemiddag in WTC Art Gallery

WTC Art Gallery nodigt je van harte uit voor een b

Merry Business Breakfast

Merry Business Breakfast

Speciaal voor huurders, hun team members en leden