News

Helloprint wins Rotterdamse Ondernemersprijs 2018

This article is only available in Dutch

Helloprint wint Rotterdamse Ondernemersprijs 2018

De vier founding fathers van Helloprint ontvingen de award uit handen van burgemeester Aboutaleb in het WTC Rotterdam. Het bedrijf is daarmee de 34ste winnaar van deze gerenommeerde ondernemersprijs en liet de andere genomineerden, i3D.net en VANAD, achter zich.

Vakjury kiest nieuwe economie

Jurylid Ton van Welie legt uit dat Helloprint de belichaming van een bedrijf uit de nieuwe economie is. “Het hanteert een platformstrategie met veel technologische innovatie en grote internationale ambities. Die strategie is consequent doorgevoerd en in alle aspecten van de bedrijfsvoering terug te vinden. In de keuze voor explosieve groei, technologische ontwikkeling van het platform, het gebruik van big data, acquisitie en strategische keuzes voor de toekomst.

De drive en energie waarmee Helloprint opereert bubbelt en bruist voelbaar door het hele bedrijf. Het is ook die drive op basis waarvan het bedrijf nieuwe medewerkers selecteert en waarmee het specifieke mijlpalen en resultaten met elkaar viert. De vaart waarmee dit bedrijf zich ontwikkelt, het zo herkenbaar Rotterdamse niet lullen maar poetsen, het ongekende perspectief voor de toekomst en de getoonde lef en durf om Helloprint op deze manier van de grond te trekken, maakt dit grensverleggende bedrijf winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2018.”

Hans Vervat ontvangt mr. K.P. van der Mandele Penning

Burgemeester Aboutaleb reikte deze avond de mr. K.P. van der Mandele Penning uit aan Hans Vervat. Deze ondernemer levert al jarenlang een bijdrage aan projecten en goede doelen in stad en regio Rotterdam. De initiatieven die hij ondersteunt variëren in omvang, doel en looptijd, maar kenmerken zich door een bepaalde mate van urgentie. Met oog voor zijn omgeving steunt Hans Vervat regelmatig en spontaan mensen en organisaties die wel een helpende hand kunnen gebruiken. Een betrokken, benaderbare, no nonsens ondernemer en om die redenen de penning ontving. Het geldbedrag van € 10.000,- dat de Van der Mandele Stichting aan de penning koppelt schenkt Hans Vervat aan Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. 

The latest news