News

'An Unexpected View' exhibition in WTC Rotterdam Art Gallery

Van zondag 20 januari t/m 6 maart 2019 is een nieuwe tenoonstelling te zien in de WTC Rotterdam Art Gallery. De tentoonstelling loopt gedeeltelijk parallel aan de World Press Photo Rotterdam Exhibition, die van 19 januari t/m 10 februari in WTC Rotterdam is. In deze periode is ook de Art Week en het IFFR in Rotterdam.

De opening vindt plaats op 20 januari van 16.00 tot 18.00 uur, het officiële moment is om 16.30 uur door Hugo Bongers, publicist.

Deelnemende fotografen:

PIM TOP, TAMARA STOFFERS, HENK TAS, SOPHIE DE VOS, HENRI BLOMMERS,HIKO UEMERA, FIET VAN DE VIJSEL, LUIS RIOS ZERTUCHE, PHILINE VAN DEN HUL

Openingstijden:

De exposities zijn gedurende kantooruren en in de weekenden te bezoeken. De gallery is bemand op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Tijdens de Rotterdam Art Week van 11.00 tot 19.00 uur.

Locatie:

De gallery is in de centrale hal van WTC Rotterdam rondom de Rotterdam Hall. Entree via de WTC hoofdingang, Beursplein 37. Na binnenkomst steekt u diagonaal over naar het begin van de gallery.


Wij verheugen ons op uw bezoek!

Cover foto: ‘Isabel’, door Philine van den Hul.

The latest news