Contact

Heb je een vraag of wil je langskomen? We staan je graag te woord en ontvangen je nog liever. Onze contactgegevens vind je hieronder.

CONTACT EN BEREIKBAARHEID

Heb je misschien een vraag over WTC Rotterdam? Of wil je eens langskomen? Uiteraard staan we je graag te woord en ontvangen je nog liever. Onze contactgegevens vind je hieronder. Wanneer je vragen hebt over onze bereikbaarheid of wil weten waar je bij WTC Rotterdam kunt parkeren, scroll naar beneden voor meer informatie.

OV van en naar WTC Rotterdam

WTC Rotterdam is ontzettend goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo bevindt de metrohalte Beurs Rotterdam zich op 1 minuut lopen van de hoofdingang van het WTC. Daarnaast stoppen meerdere trams voor de deur. Ook kun je gemakkelijk lopend van Rotterdam Centraal naar WTC Rotterdam komen. De wandeling duurt ongeveer 10 minuten (zie hier de routebeschrijving).

Parkeren bij WTC Rotterdam

WTC Rotterdam ligt midden in de stad, tussen de Coolsingel, de Meent en Beursplein. Gelukkig beschikken we over goede parkeergelegenheid. We hebben maar liefst twee parkeergarages. Met ruim 600 parkeerplekken is er altijd wel een plekje voor jou, je bezoekers of je medewerkers. Per half uur parkeren betaal je €1,95. Een dag parkeren (of een verloren kaart) kost je €35,-.

Met de fiets naar WTC Rotterdam

Vind jij het lekker om naar je werk te fietsen? Dan heeft WTC Rotterdam ook aan jou gedacht. Want je kunt niet alleen de auto, maar ook de fiets bij ons parkeren. Huurders met een abonnement hebben 24u per dag, zeven dagen toegang tot onze fietsenstalling. Wanneer je meer informatie wil over een dergelijk abonnement, kun e contact opnemen met de service desk. Het adres van de fietsenstalling is: Rodezand 14

Bezoekadres

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Plan je route

Receptie

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

T +31 (0)10 – 405 44 44

Parkeergarage

Leeuwenstraat 2 (inrit Rodezand)
3011 AL Rotterdam

Hoogte bezoekersingang: 2,00 m

Plan je route

T +31 (0)10 – 405 44 44

Business Club

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

T +31 (0)10 – 405 41 00

Convention Center

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

T +31 (0)10 – 405 44 62

Art Gallery

Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

T +31 (0)10 405 17 81

map marker ico_bios ico_catering ico_station ico_gym ico_market

Bereikbaarheid

Locatiekaart 1
Locatiekaart 2

Veelgestelde vragen

Wat is een World Trade Center?
World Trade Centers zijn multifunctionele gebouwen met een licentie vanuit de World Trade Centers Association. Er zijn op dit moment ongeveer 330 WTC’s in de wereld. De World Trade Centers zijn eigendom van verschillende eigenaren. WTC Rotterdam en WTC The Hague zijn eigendom van Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund. Een van de doelen van een WTC is om zakendoen te stimuleren, door een zakelijk platform te bieden aan ondernemers.

Is het gebouw bereikbaar voor mindervaliden?
Jazeker, naast de hoofdentree aan het Beursplein kun je de lift gebruiken van Brasserie Staal. Je kunt zowel uitstappen in de Brasserie of in de Main Hall. Kom je met de auto? Parkeer dan in WTC-P1 (ingang Rodezand). In de garage kun je dan via de lift direct naar de Main Hall van WTC Rotterdam.

Kom in contact met WTC Rotterdam